Samurajske dukserice – nastupajući modni trend

ma7yx7toujqsewqrzwlxSamuraji svih zemalja ujedinite se…

Da bi ova cool dukserica sa kapuljačom koja imitira samurajski oklop zaživela na globalnom nivou treba joj podsticaj u vidu kampanje za skupljanje finansijskih sredstava preko sajta Indiegogo.

Samurajski oklop deluje nesumnjivo kul, i super je da ga obučete ako planirate neku specijalnu foto seansu, neki kosplej ili igranje istorijske bitke snaga klana Takeda. Međutim, takav oklop i nije najbolji izbor garderobe za većinu situacija u savremenom svetu.

Ali zahvaljujući Tokyo Otaku Mode-u, postoji način da se uvede samurajska moda u svakodnevni život. Kompanija sa sedištem u SAD, lansirala je kampanju za skupljanje sredstava preko Indiegogo sajta, da predstavi i pruži svetu duksericu u vidu japanskog samurajskog oklopa.wipbtfxjygphe3paoxbd

Dukserica „Samurajski oklop“, koju je kreirao Bamboo, pevač grupe milktub, preuzela je stilskih oblika onoliko koliko je mogla od tradicionalne opreme s bojnog polja poput presvučenog izgleda na ramenima i delovima vrata.

Pored toga što dukserica sa kapuljačom od pune tkanine ne pruža nikakvu zaštitu od protivničke katane ili naginate, Bamboo ističe da je materijal duplo deblji od onog koji se koristi u većini dukserica, što može da pomogne u zaštiti od „napada“ ledenih vremenskih prilika. Ljudi koji su testirali dukserice na terenu u Japanu takođe su komentarisali kako ova dodatna tkanina pruža odličnu zaštitu od ljubitelja vazdušnih pušaka.

lspsx3pyyiojrg2cndjeAko niste raspoloženi da skroz budete samuraj, dodatni preklopi na ramenima i konopčići na grudima mogu da se skinu, i proizvođači to preporučuju, plus stavljanje dukserice u korpu za veš pre nego što se stavi u mašinu za pranje veša. Boje koje su dostupne su osnovna crna, snežno bela, i crvena „Sanada Jukimura je moj omiljena japanska istorijska ličnost“ boja.

Ali kao što je bila dužnost samuraja da izlazi periodično  i bori se protiv protivničkih vojnih snaga, takođe trebaju ove samurajske dukserice da krenu u akciju. Da budem precizan, u akciju za skupljanje novca preko sajta Indiegogo. Zalozi koji sadrže duksericu sa grbom koji izaziva samurajske ukrase sa šlema a koja se stavlja na prednji deo kapuljače ove dukserice, počinju sa cenom od 270 američkih dolara. To je prilično velika cena za duksericu, ali ovde imate da vidite video sa samim Bamboo-om.

Kampanja skupljanja sredstava za ovu duksericu traje do 24. aprila. Cilj je da sakupe 50.000 dolara ali prema svemu sudeći, trenutno su prevazišli target tako da kampanja ide više nego uspešno na ovom sajtu.

Stoga možemo samo da im držimo palčeve da uspeju i da krenu u ozbilju poslovnu aktivnost sa ovim samurajskim duksericama!

tlrf8osorj0j6kg3viqt

Izvor: RocketNews24

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s