U čeljustima zombija – Resident Evil simulator u studiju Universal u Japanu

d5761-19-482021-0Resident Evil life simulator  ima premijeru 19. jula 2013. godine u japanskom Universal Studiju.

Evo malo vesti za ljubitelje igara a i serijala Pritajeno zlo tj. Resident Evil u originalu.

Nakon njihove veoma uspešne kreacije zombija, likova i jela sa testeninom iz hit video igre i filmskog serijala Resident Evil, Universal Studios Japan (USJ) su se udružile sa Capcom-om još jedanput ovog leta da bi napravili još stvarnije horor iskustvo u vidu Resident Evil: The Real (Biohazard: The Real in Japan).

Umesto jednostavne šetnje i iznenadnih pojavljivanja zombija, USJ će omogućiti posetiocima da sa njihovom sopstvenom replikom pištolja, ograničenom municijom i vremenom prežive krvavi napad zombija i drugih spodoba iz serijala Pritajeno zlo (Resident Evil). Naravno, Mila Jovovich nije uključena u priču ni lično ni u vidu lutke, čisto za one koje vole lik koji ona tumači.

U ovoj atrakciji primenjeni su specijalni efekti USJ i Capcomova stručnost, što je doprinelo da se izgradi detaljna i autentična okolina Racoon City koja će posetioce prilično naježiti.

Bilo kako bilo, igrači-posetioci će imati  pištolj (liči na Glok na slici) koji će i veličinom i težinom odgovarati pravom, kao i merač nivoa infekcije. Cilj „igre“ je da stignete do cilja a da ne budete maksimalno inficirani.

Međutim, kao i u igri, municija vam je ograničena tako da trčkaranje po uličicama s pištoljem pucajući na sve strane na kraju će dovesti najverovatnije do brze infekcije. Igrači moraju da idu s merom opreza jer zombiji i lickersi (lizači, to je evoluirana verzija zombija s izuzetno dugim jezicima između ostalog, pr. ur.) pojavljuju se u izgleda nasumičnim intervalima.

Ova atrakcija – igra ima premijeru 19. jula i trajaće do 9. septembra u Palas teatru u Njujork odeljku parka. A posle menja tajming i ide vikendom i praznicima, mada ovo je ograničena atrakcija, što znači neće biti u stalnoj postavci.

USJ takođe navodi da šanse da se preživi kraj igre bez infekcije su „na nivou nule“.

Izvor: PR Times

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s