HYPER JAPAN

hyper japanDa li ste čuli za HYPER JAPAN, britansku (a verovatno i evropsku) najveću proslavu japanske kulture i kuhinje?! Različiti izlagači, prodavnice, izvođači i ljubitelji se okupljaju jednom godišnje u srcu Londona da bi zajedno predstavili najbolje od savremenog i tradicionalnog Japana. Prva manifestacija HYPER JAPAN postala je opšteprihvaćen događaj za sve ljubitelje japanske kulture. Taj događaj je zabavan, raznobojan, raznovrsan i odličan način da se otkriju novi i interesantni trendovi u modi, hrani itd.

Poslednja manifestacija – HYPER JAPAN 2012 Božić održan je u novembru 2012. godine i predstavlja najveći događaj dosad. Oko 46000 posetilaca bilo je na Hyper Japanu. Ove godine Hyper Japan će se održati od 26. do 28. jula 2013. A ovog puta će biti smešten u ogromnoj hali Earl Courts Two, u Londonu. Sa ovom ogromnom novom lokacijom, HYPER JAPAN 2013 bi trebao da bude najveći do sada spektakl japanske kulture u Velikoj Britaniji. Na njemu će biti još više toga što čini popularnu savremenu i tradicionalnu kulturu i kuhinju Japana, kao i mnoga druga iznenađenja.

Sajt za HYPER JAPAN sa mnoštvom korisnih informacija i mogučnošću online kupovine karata za one koji budu tad u Londonu: http://www.hyperjapan.co.uk/

Advertisements

2 comments

  1. Možda možeš koju reč da objaviš i o predstojećoj manifestaciji „Japanizam“ u DOB-u u Beogradu u julu ove godine. Milsim da bi ljudima bilo zanimljivo jer mnogi nisu o tome dovoljno informisani.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s