Bijin Tokei: web sat sa zgodnim devojkama

Konačno gedžet za Google i Windows 7  koji ima smisla. Firma iz Tokia PHIRIA DESIGN je razvila gedžet Bijin Tokei (sat sa zgodnom devojkom), koji pokazuje nasumično japanske devojke koje drže znak na kome se prikazuje trenutno vreme (pogledajte primere slika u ovom članku). Tako da svaki put kada pogledate ovaj gedžet videćete koliko je trenutno sati i istovremeno zgodne devojke. Ovo je totalno genijalno! Gedžet na engleskom možete videti ovde.

Momci mogu da saznaju takođe njihova imena, rođendane, krvnu grupu, visinu i druge informacije o svakoj devojci.

Ovaj gedžet je toliko postao popularan u proteklih godinu dana da je napravljena i verzija za ostatak sveta na engleskom. Takođe mnogi brendovi se reklamiraju s vremena na vreme u svakom trenutku, tako da je ovaj gedžet istovremeno postao i mesto gde možete i reklamirati neki proizvod.

Ista firma je napravila i sat gedžet sa zgodnim momcima Binan-Tokei, gde možete posmatrati iz sata u sat muškarce. Pogledati ovde.

Istovremeno sa ovim gedžetom napravljen je gedžet sa satom i devojkama „za odrasle“ AV-Tokei, gde su  slike devojaka, uglavnom porno glumica i koji takođe se menja iz sata u sat. Sajt je napravila jedna druga firma. Ima oko 1400 slika dnevno koje se okrenu. Pa ako nemate šta da radite gledaćete 24 sata iz minuta u minut šta se dešava.

AV-Tokei , ima veoma sličan design kao  Bijin-Tokei, a  “AV” je skraćenica za “Adaruto Bideo (Adult Video)” – filmovi za odrasle.

Link do AV-Tokei  sata možete naći ovde.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s